Cyklist dræbt på landevej: Nyt i sagen

En 28-årig mand mistede livet lørdag morgen, da han blev ramt af en varevogn. Føreren af varevognen kørte fra stedet og flere timer efter ankom ambulancen og fandt den unge mand, der lå død i vejkanten.

Færdselsuheldet fandt sted omkring klokken 5, men alarmopkaldet kom omkring klokken 7 lørdag morgen. Føreren blev anholdt kort efter ulykken og herefter forklarede han, at han ikke havde opdaget, at det var en person, som var blevet ramt. Ifølge den 34-årige kørte han tilbage, men fandt ikke nogen.

Nu har politiet præsenteret chaufføren for sigtelserne efter ulykken

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det oplyser Gert Svendsen, der er fagkoordinator og politiassistent ved lokalpolitiet i Herning til TV Midtvest.

I alt er manden kommet op på 4 sigtelser, som blandt andet tæller uagtsommanddrab. Han er også sigtet for for at undlade at hjælpe den 28-årige cyklist efter påkørslen.

Han er også sigtet for to paragraffer i færdselsloven. Sigtelserne bunder i, at manden kørte fra ulykken og for manglende agtpåvågenhed.

Politiet venter fortsat på

Manden har afgivet sin forklar en obduktionsrapport og en bilinspektørrapport, så man kan fastlægge de nærmere omstændigheder for ulykken.

Den 34-årige afgav sin forklaring og fortalte, hvorfor han kørte fra stedet. Politiet har også udtalt sag om, hvordan man fandt frem til den 34-årige chauffør.

De efterfølgende dage er den 28-årige mand blevet mindet ved ulykkesstedet, hvor de pårørende har været forbi med blomster og lys