Cykel knust under lastbil: Alvorligt kvæstet

En cyklist er med alvorligt tilskadekomst blevet hastet til hospitalet efter at være blevet kørt ned af en lastbil med påhængsvogn.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog mandag aften klokken 18.02 en anmeldelse om en alvorlig færdselsulykke i krydset mellem Brordrupvej og Sverregårdsvej i Gadstrup, Roskilde.

Det oplyser politikredsen tirsdag i døgnrapporten.

Under ulykken var en cyklist væltet efter være blevet påkørt at lastbilens fronthjul. Ifølge politiet opdagede den 80-årige lastbilchauffør, der er bosat i Roskilde Kommune. først sammenstødet, da cyklen blev knust under lastbilens baghjul.

Det var et kvindeligt vidne, der så ulykken og alarmerede 1-1-2. Hun prøvede at komme i kontakt med cyklisten, men kunne ikke forstå ham, da han var en 46-årig mand fra Polen.

‘Cyklisten blev bragt til sygehuset med alvorlige, men ikke kritiske skader. Han skal senere afhøres med tolk for at afklare, hvor han kørte da uheldet skete. Cyklen blev totalskadet og lastbilens baghjul fik skader, så den ikke kunne køre videre,’ oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har nu optaget rapport om ulykken og skal forsøge at klarlægge de nærmere omstændigheder.

En 14-årige pige er mandag blevet efterlyst af politiet, efter et alarmopkald fra pigens pårørende. Tirsdag er der dog gjort forfærdeligt fund, da pigen er blevet fundet død.

Illustrationsfoto