Cruise for cure, en organisation for hjælp til og fokus på sygdommen cystisk fibrose 

Cruise for cure, en organisation for hjælp til og fokus på sygdommen cystisk fibrose, skriver om eventet på deres facebook:

Lørdag d. 7 maj 2022 kl. 9.00 – 14.00. Kom og deltag i ”Cruise for a cure” en hyggelig velgørenhedsdag for Harley Davidson mc og Amerikaner biler.

Læs venligst hele opslaget inden du tilmelder dig.

Formålet er at støtte foreningen ” Cystisk Fibrose” som er en lille forening og for mange en ukendt sygdom.

Ejer du en Harley Davidson så kom og deltag i en hyggelig dag, hvor vi mødes kl. 9.00 hos Caps Harley- Davidson, Vester Hedevej 24, 4000 Roskilde til kaffe og rundstykker sponseret af Caps Harley Davidson kl. 10 kører vi derfra til Knardrupvej i Måløv.

Ejer du en Amerikanerbil kører du direkte til Knardrupvej / Målev Byvej og mødes med HD´ erne kl. 10:30, ( parkerer lige efter Jungshøjvej) herfra kører alle i en lang kortege over landet af små veje gennem Ganløse, Bastrup, Uggerløse, Ulvelse, Gørløse, Skævinge, Strø, Hørup. Kortegen kører til Frederikssund og slutter på havnen i Frederikssund (ved Føtex) mellem kl. 11:45 – 12:00.

Her vil køretøjerne holde en par timer, hvor man kan gå rundt og kigge og sludre.

Kl. 12 får vi underholdning af silverstar Linedancers, kl. 13.00 overrækkelse af det indsamlede beløb til Cystisk Fibrose og efterfølgende vil Danni Elmo underholde med live musik.

Herfra vil der også være udlevering af sandwich og drikkevarer på deltagerbilletten som er kr. 100,- pr. person beløbet går ubeskåret til Cystisk Fibrose, betales med mobil pay 410028 ( skriv ”Cruise” i kommentarfeltet ) meget gerne inden d. 5/5 af hensyn til bestilling af sandwich. Beløbet kan også betales kontant på dagen.

Arrangementet er et samarbejde mellem Harley- Davidson Club of Denmark og Frederikssund Erhverv.

Bemærk venligst at køreturen kun er for Harley-Davidson mc og Amerikanerbiler.