Copenhagen Half Marathon melder udsolgt på rekordtid

Illustrationsfoto.

Copenhagen Half Marathon er blevet udsolgt på rekordtid. 30.000 løbere er dermed klar til det største løb nogensinde.

Copenhagen Half Marathon har sat ny rekord for tilmeldinger.

Det afslører arrangørene Sparta Atletik & Løb, der til næste år kan fejre 10-års jubilæum for maratonløbet. Løbet blev således udsolgt på blot 2 timer og 20 minutter.

Her blev hele 30.000 startnumre revet væk på rekordtid, og deltagerne kan dermed se frem til at være en del af det største løb nogensinde.

Det er til næste efterår, at gaderne i København bliver spærret i forbindelse med løbet.

Her vil deltagerne kæmpe sig gennem byens ikoniske gader og kvarterer, mens tilskuere langs ruten hepper og skaber en unik stemning.

Sparta Atletik & Løb havde tilmed forberedt et online venterum for at imødekomme det forventede store pres på tilmeldingssystemerne.

På den måde kunne alle interesserede få en fair chance for at sikre sig et startnummer. Denne beslutning glæder Copenhagen Half Marathon sig over i dag.

‘De seneste par år har vi set en tendens, hvor store løbeevents er blevet udsolgt hurtigere end nogensinde. Det er tydeligt, at den tendens fortsætter, og den har nået et nyt højdepunkt. På et tidspunkt havde vi over 44.000 enheder i kø, og vi ville vi ønske, at vi havde plads til alle de løbere, som gerne ville være med,’ lyder det fra Spartas administrerende direktør, Dorte Vibjerg.

Du kan læse mere om maratonløbet i København her.

Copenhagen Half Marathon finder sted til efterår den 14. september 2025 klokken 9.30 om morgenen. Ruten går både gennem København og Frederiksberg.

Nu er alle fem værtsbyer for Royal Run fundet. Nogle af nyerne er gengangere, mens der også er nye områder på listen