29. nov. 2022 - 13:31

Christiania-drab: Politiet offentliggør video og billede af mistænktPolitiet offentliggør både video og et billede af en mand, som de mistænker for at stå bag drabet af en 23-årig mand på Fristaden Christiania i København i oktober i år.

“Vi vil meget gerne høre fra borgere, der har set denne person på Christiania og i Københavnsområdet – og i særdeleshed i områderne omkring Søborg, Gladsaxe og Vangede, hvor han sidst er set kørende den 26. oktober kl. 18.20,” siger Bo Jensen, politikommissær, Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Københavns Politi er særligt interesseret i at høre fra folk, der har set den mistænkte 26. oktober i tidsrummet fra kl. 16.30 til 19.00. 

LÆS OGSÅ: 23-årig mand afgået ved døden efter skyderi på Christiania

”Vi opfordrer alle vidner til at henvende sig med informationer om cyklen, den mistænkte person eller andre oplysninger, der har relevans for sagen,” siger politikommissær Bo Jensen fra Københavns Politi.

Den 23-årige mand blev skudt på klos hold ved en hashbod på Christiania sidst på eftermiddagen 26. oktober. Politiet meddelte kl. 20.38, at manden var erklæret død.

I første omgang anholdt ordensmagten en 29-årig mand, men han blev løsladt inden grundlovsforhøret. Senere anholdt politiet også en 31-årig mand, men han blev løsladt efter at have været i grundlovsforhør.

LÆS OGSÅ: Drabet på Christiania: Nu er begge de anholdte løsladt

Politiet har tidligere offentliggjort et billede af cyklen, som de mener, at gerningsmanden kørte på. Det kan du se ved at klikke HER.

Signalementet af den mand, som politiet nu efterlyser, er følgende:

Mand
16-25 år
Lys hud
Dansktalende
Lav og spinkel af bygning
Iført mørk maskering for underansigtet, mørk jakke med hætten oppe, mørke bukser, der stumper, så man kan se enten lyse strømper eller bare ankler, sorte sko og grålige handsker
Han kørte på en sort dame-el-cykel, som vi antager, er identisk med den fundne cykelsområdet – og i særdeleshed i områderne omkring Søborg, Gladsaxe og Vangede, hvor han sidst er set kørende den 26. oktober kl. 18.20

Du kan øverst på denne side se en video og lige herunder et billede af manden, som politiet efterlyser.ANDRE LÆSER OGSÅ