Chokerende røveri: Gerningsmand stak af med mere end bare penge

En helt almindelig fredag aften tog en dramatisk drejning, da en kioskejer pludselig fandt sig selv i en livsfarlig situation. En ung mand trådte ind i butikken og virkede ved første øjekast som en hvilken som helst kunde. Men det blev hurtigt klart, at hans hensigter var alt andet end fredelige.

Med en kniv i hånden krævede røveren, at ekspedienten tømte kassen. Som om dette ikke var nok, fulgte der en højst besynderlig anmodning.

Efter at have fået udleveret pengene fra kasseapparatet, valgte gerningsmanden at gøre sit røveri endnu mere bizart. Han truede nemlig ekspedienten til at aflevere sin skjorte, som røveren snuppede, inden han flygtede fra stedet.

Og så forsvandt han ud af kiosken – både med kontanter og en skjorte under armen.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Politiet har iværksat en intensiv jagt på gerningsmanden, som beskrives som en ung mand i alderen 20-25 år, cirka 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde en meget mørk hudfarve og talte dansk med accent. På gerningstidspunktet var han iført en sort jakke, en sort “Peak Performance” hættetrøje, mørkeblå bukser og sorte kondisko.

Hændelsen fandt sted i en velkendt kiosk, hvor mange lokale måske har handlet. Kiosken, “Hos Mik”, ligger på Jyllands Allé, og episoden fandt sted fredag kl. 19:14.

Hvis du har set noget mistænkeligt i området omkring Jyllands Allé fredag aften, eller hvis du genkender gerningsmandens beskrivelse, opfordres du til at kontakte Østjyllands Politi på 114. Din hjælp kan være afgørende for at få denne sag opklaret.

Lørdag eftermiddag er brandvæsnet, politiet og ambulancereddere rykket ud til et alvorligt uheld. Flere ambulancer er fremme på stedet