Chokerende fund: Politiet arbejder omkring død person

Politiet har nu nye informationer i sagen, hvor en person er blevet fundet død. Der har i løbet af dagen været stor mystik omkring sagen

“Politiet er blandt andet fremme med to kriminalteknikervogne, mens flere betjente og folk fra Beredskabsstyrelsen også er her.”

“De har netop tømt en kran med en skovl udover et stykke plastik på jorden og er i gang med at undersøge det, mens de hvide telte er blevet hejst.”

Sådan lyder meldingen fredag middag fra Presse-fotos.dks udsendte, der er til stede omkring Pile Allé, hvor en person er blevet fundet død i Ribe Å.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har hejst de hvide telte omkring findestedet

Der har længe været stor mystik omkring politiaktionen, da Syd- og Sønderjyllands Politi de første mange timer af fredagen kun ville bekræfte, at en person var død.

Men nu er der flere oplysninger i sagen.

‘Politiet er på stedet for at foretage nærmere undersøgelser med støtte fra Beredskabsstyrelsen, tilkaldte teknikere samt dykkere fra Forsvaret,’ lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der tilføjer:

‘Der er ikke noget i øjeblikket, som tyder på, at der er begået en strafbar handling, og politiet arbejder på at få identificeret den afdøde person.’

Syd- og Sønderjyllands Politi forventer at foretage undersøgelser på stedet flere timer endnu.

Tidligere fredag kunne kommunikationsmedarbejder hos politiet Dorthe Knudsen ikke komme nærmere ind på identiteten på den afdøde.

“Jeg har ikke så meget at sige på nuværende tidspunkt. Vi kan endnu ikke gå ud om oplysninger på afdødes alder eller køn,” lød det fra Dorthe Knudsen, der heller ikke kunne sige noget om, hvilken tilstand liget var fundet i.

Anmeldelsen er indløbet klokken 07.51.

Presse-fotos.dk følger sagen …

I en anden alvorlig sag er en pige blevet overfaldet på en strand og forsøgt voldtaget. Pigen kæmpede imod og slap ud af sin gerningsmands klør, så hun kunne flygte ud i havet. En mand er nu blevet anholdt i sagen.