30. jul. 2022 - 18:21

Chokerede fiskere: Finder 54-årig mand dødEn 54-årig mand, der blev efterlyst efter en bådtur lørdag den 23. juli, er nu fundet død

Sidste lørdag blev en 54-årig mand meldt savnet, da han ikke kom hjem efter en sejltur på Lillebælt – her var han ude i sin jolle for at sætte garn ud ved Diernæs på Sydfyn.

I dag lørdag omkring klokken 16.46 blev manden så fundet død af tre fiskere 200 meter fra kysten ved Vilstrup Stand, der ligger i Haderslev Kommune.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Politiet har siden sidste lørdag haft en massiv eftersøgning i gang efter manden, men den ender altså nu. Det er på nuværende tidspunkt uklart, hvad der er sket forud for dødsfaldet, men politiet oplyser, at de har en tese.

”Vi er ved at undersøge sagen. Men man har fundet noget påklædning fra ham, og han har formodentlig været ude at stampe orm, som det hedder. Og i den forbindelse er båden nok drevet fra ham, og det ser ud til, at han har forsøgt at svømme i land, siger Nikolaj Hølmkjær, der er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.