06. maj. 2022 - 8:42

Carl-Mar Møller mister alt – efter 33 år bliver man smidt udBrand på gården hvor Carl-mar boede til leje

Citathistorie:
Carl-Mar Møller som i 33 år har boet på og drevet den kontroversielle skole, sexolog-, par- og psykoterapeut-skolen i Kokkedal er nu af sin udlejer blevet opsagt.

Carl-Mar Møller var i januar udsat for en voldsom brand på sin gård, som derefter krævede at den 68-årige provoterapeut blev genhuset i et rækkehus i Nivå.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Carl-Mar Møller fortæller til B.T »Jeg er røget ned med flaget, det er et stort nederlag. Det var mit livsprojekt igennem 33 år,«.

Carl-mar Møller er i flere år blevet sat sammen med citatet fra terapeuten selv ”Pik er gud – fissen har magten” og det holder den 68-årige provoterapeut fast i.

Især når man i 33 år har brugt sit liv på at bedrive terapi, uddannelser, kurser som også hjalp PTSD-ramte soldater som var vendt hjem som veteraner og ikke mindst polterabender som gerne har været berygtet som ”den nøgne mudder tur på taget af en volvo samt en tur i svævebanen nøgen, for at vise at vi ikke skal være bange for vores kroppes forskelligheder.

Carl-Mar Møller håber at han nu kan finde et andet sted, hvor han kan forsætte som terapeut.

Men modet er ikke helt tabt endnu, for Carl-Mar Møller i netop i gang med skrivningen og udgivelsen af bogen “krigsveteranterapi”.