24. nov. 2021 - 16:50

Bryllupskortege drønede overfor rødt lys og affyrede fyrværkeri – men ingen er sigtet, siger politietDet gik vildt for sig natten til søndag, da en større bryllupskortege kørte igennem Københavns gader.

Omkring 50 dyttende biler deltog i kortegen, hvor adskillige af bilerne kørte med havariblink tændt og kørte over for rødt lys.

Der blev også affyret massevis af fyrværkeri ved den festlige lejlighed, selvom det ikke er tilladt at affyre fyrværkeri udenfor perioden 27. december og frem til 1. januar.

Ikke mindre end tre gange observerede Presse-fotos.dk’s mand på stedet, at politiet tog kontakt til bilisterne i kortegen for at få ro på gemytterne.

Men på trods af at politiet fulgte kortegen rundt i byen og flere gange henvendte sig til bilisterne, er der ingen, der blev sigtet for hverken overtrædelse af fyrværkeriloven eller for at køre over for rødt.

Det oplyser Københavns Politi i et skriftligt svar til Presse-fotos.dk.

“Vi var flere gange i løbet af natten til søndag i kontakt med bilisterne, der der blandt andet blev anvendt fyrværkeri. Ingen er pt sigtet, da det ikke umiddelbart kunne afgøres, hvem der havde affyret fyrværkeri”, skriver Københavns Politi.

Det er ikke første gang at politiet har været på arbejde i forbindelse med en bryllupskortege. I august blev en lignende kortege stoppet for at køre gennem Vestergade i København. Det kan du læse om her

Derudover er endnu et bryllupsoptog også stoppet ved Langebro i København tidligere på året. Se aktionen fra Langebro her

Det vides ikke, om der var nogen sigtede ved de andre bryllupskorteger.