Brutalt overfald foran opgang

En 21-årig mand er blevet stukket i brystet med en kniv, efter han havde fået peberspray i ansigtet under et voldsomt overfald begået af en gruppe maskerede personer

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag aften klokken 22.15 en anmeldelse om et voldsomt og livsfarligt overfald ud for en opgang til Gersagerparken 89 i Greve.

Her var en 21-årig mand blevet opsøgt en en gruppe mørkklædte, maskerede mænd, der havde givet ham peberspray, slået og sparket ham samt stukket en kniv i brystet på ham.

Den 21-årige mand blev efterfølgende hastet til behandling til hospitalet i kritisk tilstand, men det lykkedes lægerne at redde hans liv, og han er nu meldt uden for livsfare.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

“Vi er ved at undersøge, hvorvidt det har relation til det organiserede kriminelle miljø, men formoder at overfaldet er personligt rettet mod den 21-årige” siger politikommissær Pia Fenger, som er efterforskningsleder på sagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har aftenen og natten igennem arbejdet ved opgangen

Midt- og Vestsjællands Politi har indledt en omfattende efterforskning i sagen og har afsøgt området med hunde samt foretaget sporsøgning.

Den 21-årige er kort blevet afhørt, men politiet er endnu ikke klar over motivet.

“Vidner som har set overfaldet, eller som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området, må meget gerne kontakte os. Lokalbetjente vil i dag gå tryghedsskabende patrulje i Gersagerparken. Alle, som har oplysninger i sagen eller blot har brug for at tale med politiet, er velkomne til at kigge forbi til en snak.” siger Pia Fenger.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Sagen fra Greve er ikke det eneste knivstikkeri, der er sket i Danmark de sidste 24 timer. Et andet sted er en 39-årig nemlig blevet stukket med en kniv i ryggen – her er politiet skredet til anholdelse af en ung kvinde og to unge mænd.