13. okt. 2022 - 12:31

Brøndby-sponsor kan ikke holde til mere: Alt for mange hooligan-problemerNu kan de mange problemer med uro i forbindelse med fodboldkampe komme til at koste million-sponsorater for Brøndby og en række andre danske fodboldklubber.

Arbejdernes Landsbank overvejer, om de vil blive ved med at sponsorere en række fodboldklubber, fordi de ikke vil forbindes med den ballade, der nogle gange er ved kampene.

“Det kan ikke undgå at være et problem for os som sponsor,” siger kommunikations- og brandingdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, til Markedsføring.

LÆS OGSÅ: Se videoer: Ballade efter FCK mod Brøndby – slagsmål og anholdelser

Foruden Brøndby har Arbejdernes Landsbank også sponsorater i bl.a. FCM, AGF, AaB, FCN og Vejle Boldklub.

“Når vi i vælger at gå ind i et sponsorat, så er det, fordi vi har en indsigt i, at vi har et behov for flere kunder eller mere synlighed. Her vælger vi fodboldklubber som markedsføring, fordi vi mener, det kan hjælpe på den udfordring. Men i det omfang, at den kanal bliver omgærdet af negative historier, så er det klart, at vi spørger os selv, om det er den rette kanal for os,” siger Peter Froulund.

Brøndby er blevet frataget retten til at have fans med på udebane efter en række episoder, der kulminerede med vold fra personer i Brøndbys fan-afsnit til udekampen mod FCK i august under og efter kampen.

Arkivfoto