Brøndby IF forspilder chancen for førstepladsen i hjemmekamp mod Vejle

Brøndby-fans klar til at støtte holdet inden kampstart

Brøndby IF forspildte søndag på hjemmebane mod Vejle chancen for at overtage Superligaens førsteplads

I en intens Superligakamp på Brøndby Stadion søndag eftermiddag forspildte Brøndby IF muligheden for at komme op på førstepladsen, da de spillede uafgjort 1-1 mod Vejle.

Trods støtten fra de 23.106 tilskuere på stadionet var det ikke nok til at sikre en sejr for værterne.

Brøndby IF havde langt det meste af spillet kampen igennem, og trods flere forsøg fra Brøndby-spillerne formåede de ikke at bryde gæsternes forsvarslinje i de første 80 minutter af kampen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Spillerne giver hånd til hinanden inden kampen

Det var først i det 82. minut, at kampens første mål kom, og det var til stor overraskelse for hjemmeholdets tilhængere.

Oliver Provsgaard fra Vejle formåede at overliste Brøndbys forsvar og score til 0-1, hvilket sendte et stød gennem stadionet.

Brøndby IF pressede efterfølgende hårdt på vejlegenserne. Det store pres resulterede i den 87. minut i en udligning til 1-1 på mål af Brøndby-legenden Daniel Wass.

Desværre for Brøndby IF var udligningen ikke nok til at sikre dem førstepladsen i Superligaen.

FC. Midtjylland forbliver derfor nummer et med blot et point mere end Brøndby IF.

FC. København ligger på tredjepladsen to point efter Brøndby.