Skole i Taastrup omringet af politi: Elever blev låst inde – men er frie nu

Torstorp Skole i Høje Taastrup blev fredag ved middagstid blevet omringet af politiet.

Københavns Vestegns Politi skriver på Twitter:

“Vi er lige nu tilstede på Torstorp Skole i Taastrup, hvor der var melding om, at der var afgivet et skud i nærheden af skolen. Der er intet der tyder på skudafgivelse. Vi er stadig på skolen – men det er alene af hensyn til dialog med elever og ansatte.”

Alle børn blev lukket ind i klasselokalerne, og dørene blev låst.

“Kære forældre: Vi har p.t. besøg af politiet, og vi er blevet bedt om at tage alle børn ind og lukke døre,” lyder det i en sms til forældrene til skolens elever.

“Der er set en mand i området, som politiet er bekymret for, men vi er ikke bekendt med årsagen. Alle elever er i deres klasser, og der er voksne hos dem. Yderdøre er låst,” hedder det videre.

Forældrene må ikke komme til skolens område.

“Elever, der er i City 2 er der skrevet til, at de skal blive dér, indtil de hører mere. Vær venlig ikke at ringe til os p.t., da vi er travlt optaget af eleverne. Med venlig hilsen Torstorp Skole.”

(Opdatering kl. 13.44: Københavns Vestegns Politi meddeler over for Presse-fotos.dk, at politiet er færdige med at arbejde i området. Der er intet mistænkeligt fundet, og både elever og lærere på skolen har kunnet bevæge sig frit i en times tid).