15. jan. 2024 - 13:28

Breaking: Første ord fra 13-årige pige

Foto: Arkivfoto / Presse-fotos.dk


Det er et voldsomt anklageskrift rettet mod en 32-årig mand, der blandt andet er tiltalt for drabsforsøg, voldtægt og frihedsberøvelse af en 13-årige pige fra Kirkerup. Nu sætter pigen for første gang ord på anklageskriftet gennem sin advokat

Mandag har flere medier inklusiv Presse-fotos.dk fået aktindsigt i anklageskriftet mod den 32-årige mand, der blandt andet er tiltalt i Emilie Meng-sagen og Kirkerup-sagen, hvor en 13-årige pige ifølge tiltalen blev kidnappet og voldtaget flere gange.

I den forbindelse har den 13-årige piges bistandsadvokat fortalt følgende til B.T..

“Det er nogle meget voldsomme tiltalepunkter i relation til min klient og læsning af anklageskriftet er en ubehagelig påmindelse om overgrebet. Min klient har brug for offentlighedens forståelse for, at hun gerne vil kunne se fremad og fokusere på at fortsætte sin almindelige dagligdag med skole, familie, venner og fritidsarbejde,” fortæller bistandsadvokat Hari Aaby Mandic til B.T..

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den 32-årige tiltalte

SE OGSÅ: ANKLAGESKRIFT: 32-ÅRIG KVALTE EMILIE MENG MED PAKKETAPE

Den 13-årige pige fortæller gennem sin advokat, at hun håber på at kunne undgå at blive konfronteret med detaljerne for overgrebene, og at hun og hendes advokat håber på, at befolkningen vil støtte dette, og at medierne vil udvise forståelse. 

Den 32-årige tiltalte erkender sig skyldig i dele af tiltalen fra Kirkerup-sagen, men han nægter sig skyldig i drabsforsøg og hele tiltalen fra Emilie Meng-sagen.