Brandvæsnet rykker ud til hus: Have helt oversvømmet

Onsdag aften er brandvæsnet rykket ud til Søledsvej i Toksværd, hvor de er blevet kaldt ud til en oversvømmet have.

Der har i store dele af dette område faldet massive mængder af nedbør, hvilket har ført til, at jorden ikke kan absorbere mere, hvorfor der kommer oversvømmelser forskellige steder. Haven her på Søledsvej i Toksværd er ikke en undtalgelse.

Beredskabet befinder sig på stedet og forsøger at pumpe de store mængder vand væk fra haven for at sikre, at der ikke er risiko for skader på ejendommen eller de omkringliggende ejendomme. Det sker ved brug af de store hvide rørledninger, som også kan ses på billederne fra stedet.

Grundet det massive regnskyl er der meget høj vandstand i haven og derfor har brandvæsnet haft det helt store apparat fremme for at pumpe vandet ud.

LIGE NU LÆSER ANDRE: UDRYKNING TIL BOLIGKVARTER: POLITI OG BRANDVÆSNET FREMME

Efter længere tid lykkedes det få pumpet så meget, at der ikke længere var oversvømmelse på stedet. Derfor kunne mandskabet køre fra stedet og videre på ny opgave.

Presse-fotos.dk har gennem hele dagen kunne berette om en række oversvømmelser og trafikale problemer, som følge af det voldsomme vejr, som raserer flere steder i landet. Der opfordres endvidere i mange politikredse til at undgå al unødvendig færdsel grundet vejret.