20. feb. 2023 - 13:12

Brand på Lillebæltsbroen efter færdselsuheld – fuldstændig spærretMandag eftermiddag er der sket et færdselsuheld på Ny Lillebæltsbro mellem to lastbiler og en personbil – motorvejen er derfor spærret i østgående retning

Mandag ved 13-tiden er der brand på Lillebæltsbroen efter et færdselsuheld på broen i den østgående retning.

Som følge deraf har Sydøstjyllands Politi afspærret broen fra Fredericia mod Middelfart.

Færdselsuheldet har været så voldsomt, at der er registreret vragrester i den vestgående retning på broen. Derfor har politiet også i den retning spærret to vognbaner.

Politi-, brand- og redningsmandskab er på uheldsstedet. Det var i forbindelse med færdselsuheldet, at der udbrød brand i den ene lastbil.

“Jeg kan ikke sige det endeligt, men mit bedste bud er, at der ikke er nogen alvorlig tilskadekomst. Vi arbejder selvfølgelig på højtryk for at yde den bedste redning og med at få ryddet stedet,” siger vagtchef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi til B.T..

‘Østgående spor er helt spærret. Nedsat hastighed i vestgående retning. Respekter venligst anvisninger og skilte,’ lyder det samtidig fra Fyns Politi.

Ifølge Vejdirektoratet er der lige nu flere kilometer kø i begge retninger fra broen.

‘Broen forventes genåbnet i løbet af eftermiddagen,’ skriver myndigheden.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at det er en lastbil, der har været brand i på broen, og at der har været meget kraftig røgudvikling.

SE OGSÅ: PERSON HASTET PÅ HOSPITALET – BIL BRAGER IND I VEJTRÆ

OPDATERING:

Sydøstjyllands Politi oplyser, at der nu er åbent i alle vejbaner mod Jylland. Politiet arbejder fortsat i østgående retning.

Her forventer man at kunne åbne en vejbane inden længe.

Fredericia
Fredericia


ANDRE LÆSER OGSÅ