Brand lukker supermarked ned: Politiet leder efter to drenge, der flygtede fra stedet

Fakta på Elmegade i Kalundborg er tirsdag lukket, efter en brand mandag aften brød ud i en flaskeautomat i supermarkedet og skabte så meget røgudvikling, at personalet var nødt til at begynde evakueringen af butikken, inden brandvæsnet nåede frem.

Da brandvæsnet nåede frem, fik de hurtigt slukket branden i rummet ved flaskeautomaten, der var blevet kraftigt beskadiget af flammerne. Samtidig havde branden skabt sodskader i og uden på butikken.

Politiet undersøger nu, hvad der har forårsaget branden i Fakta.

Videoovervågning og vidneforklaringer fra stedet peger på, at to drenge muligvis har stået bag branden, da de flygtede fra området ved flaskerummet i forbindelse med brandens opståen.

Politiet vil derfor meget gerne i kontakt med de to drenge, der beskrives som 10-15 år gamle, den ene iført sort tøj, den anden iført rød jakke og hvide bukser.

Ifølge et vidne kørte drengene fra stedet på cykler i retningen mod togstationen.

Ud fra videoovervågning, vidneforklaringer og tekniske spor på brandstedet, skal politiet klarlægge om der er grundlag for at mistænke de to drenge.

Udover de to drenge efterlyser politiet også vidner, der måtte have bemærket noget usædvanligt i området mandag aften. Personer, der har oplysninger om hændelsen eller drengenes identitet, bedes kontakte politiet på 114.