14. jan. 2023 - 18:32

Brand i Odense Skøjtehal: Ishockeyspillere evakueretDer er tidligt lørdag aften udbrudt brand i Odense Skøjtehal på Møllemarksvej i det vestlige Odense.

“Det skete midt under en kamp i den næstbedste række for kvinder mellem Odense og Silkeborg,” fortæller Kasper Glintborg, der var på stedet, da det skete.

“Vi fik pludselig at vide, at vi alle skulle gå uden for, fordi der var en brandlugt i kælderen. Det viste sig at være en vaskekoger, der havde stået oven på en tørretumbler, og som på en-eller-anden måde havde selvantændt,” siger Kasper Glintborg, der selv er ishockeydommer og fotograf. Han var i hallen for at tage ishockey-billeder.

“Spillere, trænere, officials og tilskuere stod uden for hallen i en halv times tid, mens brandvæsenet arbejdede. Derefter kunne kampen spilles færdig,” fortæller han.

Fyns Politi skrev i første omgang på Twitter:

“Vi er rykket ud til Odense Skøjtehal ifb. med røgudvikling fra stedet. Vi undersøger og har derfor ikke yderligere.”

Lidt senere lød det:

“Det viser sig, at der på ukendt vis var brand i noget vasketøj i kælderen. Ingen fare for personer eller ejendom. De evakuerede personer har nu fået lov til at returnere. Vi er stadig på stedet lidt endnu.”ANDRE LÆSER OGSÅ