29. sep. 2022 - 15:38

Brand i Kvickly og kraftig røg: Hold jer væk!Der udbrød torsdag brand i Kvickly i Nexø, som gav en kraftig røgudvikling.

” Lige nu er halvdelen af taget brækket op, og vi har røgdykkere indsat, som har begrænset eller stoppet branden, og nu er vi i gang med at hente ekstra styrker for at få efterslukket og brækket taget op, for det brænder stadig i tagryggen,” siger indsatsleder ved Bornholms Brandvæsen, Klaus Rønne Jensen, til Bornholms Tidende.

“Brand i Kvickly i Nexø. Politi og brandvæsen på stedet. Kraftig røgudvikling, hvorfor afspærring skal respekteres,” skrev Bornholms Politi på Twitter.

Senere lød det:

“Vedr. branden i Kvickly i Nexø. Branden er slukket og der pågår nu efterslukning, hvilket betyder at taget skal løftes. Vi anmoder om at folk holder sig på afstand og lader beredskabet arbejde i fred og ro. Dette vil tage en rum tid. Der er ingen tidshorisont.”

Det er uklart, hvordan branden er opstået, men TV2/Bornholm har talt med et vidne, som mener, at branden er opstået i en scooter, der lænede sig op ad bygningen – og på en måde har spredt sig.