11. jun. 2022 - 8:44

Brand i København: ‘Vi er lige ankommet, og der er massiv røgudvikling’Brandvæsen, politi og redning er lige nu massivt tilstede i Ryesgade i København i forbindelse med en brand

Omkring klokken 08.15 har Københavns Politi modtaget meldinger om brand i Ryesgade, der ligger et stenkast fra Søerne i København.

“Vi er lige ankommet til stedet, hvor der er massiv røgudvikling. Brandvæsnet er inde i bygningen, og der er endnu ikke nogen meldinger om tilskadekomne,” fortæller vagthavende ved Københavns Politi til Presse-fotos.dk

På dette tidlige stadie er det endnu sparsomt med informationer om, hvad der sker på Ryesgade. De nærmere omstændigheder omkring branden er endnu uklart, ligesom der er tvivl om omfanget.

OPDATERING 08.55:

Beredskabet er nu ved at være færdige på Ryesgade, det viser sig, der har været en mindre brand i en lejlighed.

“Der har været en brand i noget pap i en af lejlighederne. Røgen fra den her brand har spredt sig ud i opgangen, og vi er nu ved at lufte ud, efter vi har fået slukket flammerne. Der vil blive rekvireret noget skadeservice, fordi der har været meget røg. Vi er ved at færdige på adressen,” fortæller operationschefen.

Ifølge hans oplysninger, har hele opgangen ikke været evakueret, men mange af beboerne har været gået ud på deres altaner. Der er ikke nogen, der er kommet til skade i forbindelse med branden.