Brand bryder ud i børnehave: ‘Det er virkelig en voldsom udrykning’

Der er sket en større udrykning til en brand i en københavnsk børnehave. Børn og personale er i gang med at blive evakureret

Flere ambulancer, flere brandbiler og en akutlægebil er onsdag formiddag sammen med Københavns Politi rykket ud til meldinger om brand i en børnehave på Paradisæblevej i Valby.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte til stedet.

“Alle børn og voksne er blevet evakueret til et nærliggende parkområde. Det er virkelig en voldsom udrykning til stedet – der er udbrudt brand i underetagen,” siger Presse-fotos.dks udsendte og tilføjer:

“Der er en del sundhedspersonale.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Beredskabet er talstærkt fremme

Anmeldelsen om branden er indløbet i første omgang via en automatisk brandalarm klokken 10.20. Senere lød meldingerne på, at der var konstateret flammer.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte har brandfolk ikke længe efter ankomst til adressen haft held med at slukke branden, før den fik fat i større dele af bygningen.

Der er ikke meldinger om, at nogen børn eller voksne skal være kommet til skade. Det bliver efterfølgende en opgave for Københavns Politi at klarlægge brandårsagen.

Presse-fotos.dk har været i kontakt med vagtchefen ved Københavns Politi, der endnu ikke har mulighed for at kommentere på hændelsen.

Presse-fotos.dk følger sagen …