10. jul. 2022 - 15:22

Brand bredte sig til borgmesterens rækkehus: – Vi kan ikke bo i husetEn brand i et rækkehus-kvarter i Ishøj bredte sig natten til søndag til det rækkehus, der tilhører kommunens borgmester, Merete Amdisen (S).

Hun er selv på ferie, så hun var ikke hjemme, da branden brød løs i nabohuset.

“I nat gik der ild i vores nabos hus. Det bredte sig hurtigt til træværket på vores hus. Heldigvis er ingen kommet noget til under branden. Men det er ikke lige en opringning fra politiet om, at der har været ild i ens hus, man drømmer om at få når man holder ferie.Min søn var ude i går aftes, så han er ok. Selv katten lyder til at have det godt,” skriver Merete Amdisen på Facebook.

Hun er glad for, at brandvæsenet kom hurtigt frem og fik slukket ilden, inden det gik helt galt.

“Tak til Beredskab 4K, Vestegnens Politi, Polygon skadesservice og hjælpsomme og omsorgsfulde naboer, venner og bekendte,” skriver borgmesteren.

Huset er dog indtil videre ubeboeligt på grund af røg- og sodskaderne.

“Men nu vil vi prøve at få det bedste ud af resten af ferien. Der bliver nok at gøre, når vi kommer hjem,” skriver Merete Amdisen og vedhæfter et billede af huset, som det så ud efter brand og slukningsarbejde.

Politiet oplyser over for TV2/Lorry, at adskillige beboere i området måtte evakueres. Brandårsagen er endnu ikke fastlagt.