Bordelmutter tjente næsten seks millioner: Sigtet for rufferi, hvidvask og bedrageri

Tirsdag indleder Retten i Esbjerg en omfattende sag, hvor en 31-årig kvinde blandt andet er tiltalt for at have tjent knap seks millioner kroner på andres prostitution.

Kvinden er tiltalt for rufferi ved at have drevet 28 bordeller i 13 jyske byer i forskellige perioder fra 2017 til 2020.

Ifølge anklageskriftet skulle kvinden have tjent omkring 5.860.000 kroner på andres prostitution.

Derudover er den 31-årige tiltalt for hvidvask af særlig grov beskaffenhed. Hun skulle angiveligt have hvidvasket 2,5 millioner kroner ved blandt andet at overføre penge til en anden person, som betalte annoncer og husleje for bordellerne eller sendt pengene til udlandet.

Samtidig er kvinden tiltalt for dokumentfalsk, da hun angiveligt fik prostituerede ind i landet, mens der var coronarestriktioner i 2020.

Udover disse sigtelser er kvinden også tiltalt for forsøg på bedrageri, efter hun angiveligt forsøgte at få 632.000 kroner fra sit forsikringsselskab for et indbrud, som aldrig havde fundet sted.

Grundet sagens omfattende karakter, med et anklageskrift på 27 sider, er der afsat 17 retsdage til behandling af sagen i Retten i Esbjerg.