Bombetrussel på fly: Her er seneste nyt

Torsdag eftermiddag rykkede politiet, redningsmandskabet, Beredskabsstyrelsen og reaktionspatruljerne ud til Københavns Lufthavn. Her var der kommet melding om en bombetrussel på et Norwegian-fly. Flyet var planlagt til at have kurs mod Stavanger i Norge, men alle passagerer er blevet evakueret.

Nu kan flere medier, Københavns Lufthavn og kilder fortælle, hvad der er sket i forbindelse med bombetruslen.

Presse-fotos.dk har fået kontakt til en af passagererne på flyet, som fortæller, at alle er blevet evakueret, hvorefter de er blevet kørt ind til lufthavnen igen. Her er alle de evakuerede passagerer blevet afhørt af politiet, og det pågældende fly er blevet gennemsøgt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Et andet fly, som havde kurs mod Norge, har ændret kurs og vendt tilbage til lufthavnen i København. Her er der tale om et SAS-fly, skriver det norske medie VG.

Passagerer strandet

passagererne sidder nu og venter på, hvad der skal ske, mens politiet arbejder på stedet.

“Vi ved ikke noget endnu, men vi er blevet afhørt af politiet herude. Vi har fået at vide, at det er standardprocedure og man er i gang med at undersøge flyet”, fortæller en af de evakuerede passagerer.

Sara Westphal Emborg Neergaard, der er presseansvarlig hos Norwegian, oplyser til TV 2, at alle passagerer og personalet er uskadte, men de er blevet samlet i et kriserum på lufthavnen.

Alle de evakuerede venter nu på, at der kommer et andet fly, som de kan komme med og Presse-fotos.dks kilde fortæller, at der er god stemning i hele rummet.

Et jagerfly flyver stadig omkring lufthavnen, mens politiet arbejder omkring flyene.