07. okt. 2022 - 17:31

Bombetrussel i SFO i Albertslund – ‘Naboer bedes blive indenfor’Politiet er fredag eftermiddag, talstærkt til stede ved Storagergård SFO på Gammel Landevej i Albertslund.

Politiet skriver på Twitter at “Vi har evakueret et arrangement pga. en bombetrussel. Naboer bedes blive indenfor og respektere politiets afspærring, indtil undersøgelserne på stedet er færdige. -Vagtchefen”.

Presse-fotos.dk følger sagen..

Presse-fotos.dks fotograf på stedet fortæller at børnene i SFO’en nåede at få spist 70 pizzaer inden at de blev hentet af deres familier.

Københavns Vestegns Politi oplyser til B.T., at omkring 100 børn og voksne er evakureret fra det efterårsarrangement, der var i gang i SFO’en

“Bombetruslen blev modtaget, taget alvorligt og meldt til os. Vi har ligeledes taget det meget alvorligt og sat ting i værk med bombehund og efterforskning på stedet,” siger vagtchefen til B.T..

Det var lederen af SFO’en, der modtog bombetruslen på sin mobil.

OPDATERING KLOKKEN 19.12:

Politiets arbejde på stedet er nu færdig. Man fandt ikke noget mistænkeligt og har ophævet alle afspærringer. Sagen vil stadig blive efterforsket intenst.