06. okt. 2021 - 10:46

Bomberyddere til stede ved skole i KøgeOnsdag morgen var myndighederne for anden dag i træk rykket ud til EUC Sjælland i Køge, hvor de undersøger et eksplosivt stof på skolen. Onsdag var også bomberyddere til stede på skolen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi drejer det sig om et kemisk produkt, som skal fjernes fra skolen, og som kan være sprængfarligt.

“Politiet er sammen med andre ekspertmyndigheder til stede hos EUC Sjælland, Campusbuen, for at håndtere kemisk produkt som opfølgning på gårsdagens undersøgelser på skolen. Produktet er uønsket og skal fjernes fra skolens område. Ingen akut fare,” skriver politiet på Twitter.

EUC Sjælland bekræfter, at man ved gennemgang af skolens kemibeholdning har fundet et stof, som potentielt kan være eksplosivt. Derfor har man kontaktet myndighederne, fordi man var bekymret for om stoffet ville sprænge i luften.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser videre på Twitter, at politi, brandvæsen og bomberyddere vil fjerne det kemiske produkt fra skolen torsdag.

Made with Repix (http://repix.it)