24. jan. 2024 - 11:27

Blotter melder sig selv på politistationen sammen med forælderEn ung mand har meldt sig selv til politiet sammen med sin forælder. Manden er mistænkt for at have blufærdighedskrænket en 11-årig pige

En 11-årig pige, der var på vej hjem fra skole den 17. januar omkring klokken 14.35 i Valsgård nordøst for Hobro, blev pludselig antastet af en dengang ukendt mand, der talte til hende og blottede sit lem.

Efterfølgende efterlyste Nordjyllands Politi vidner i sagen, som man kaldte for ‘alvorlig’.

Men nu ser sagen ud til at have fået en forløbelig konklusion.

Onsdag oplyser Nordjyllands Politi nemlig i en pressemeddelelse, at en ung mand under 18 år, der er bosat i Mariaager Fjord Kommune, har henvendt sig på politistationen i Hobro sammen med sin forældre for at melde sig selv i sagen.

”Den unge mand blev afhørt til sagen. Han fortalte, at han var ked af det, der var sket, og at pigen var blevet utryg over hans handling. Det var årsagerne til, at han sammen med en forælder valgte at opsøge politiet,” forklarer efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi og tilføjer:

”Den unge mand er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse, og han kan se frem til et retsligt efterspil.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Nordjyllands Politi anser nu sagen som værende opklaret, og derfor aflyses efterlysningen af vidner også.

”Blufærdighedskrænkelse er en alvorlig sag, og det skaber utryghed. Derfor er vi glade for, at gerningsmanden er identificeret, og vi anser sagen for at være opklaret. Jeg vil gerne samtidig sige tak for de henvendelser, vi har fået fra befolkningen,” siger politikommissær Mikkel Brügmann.

Den 11-årige pige led efter episoden ikke overlast, men hendes forældre var meget chokeret, det kan du læse mere om her.