Blomster og lys til dræbt familiefar: Forlovede og baby var få meter fra

Blomsterne på det sted, hvor drabet skete

En 30-årig helt tilfældig familiefar er blevet dræbt. Det er ifølge politiet sket ved et helt meningsløst drab, hvor den formodede gerningsmand og offeret ikke havde relation

Hans forlovede og deres fælles etårige baby var inde i villahuset blot få meter fra den indkørsel, hvor han torsdag aften omkring klokken 21.30 blev knivstukket og dræbt i et tilsyneladende tilfældigt drab.

Flere blomster er i løbet af fredagen lagt – og lys er blevet tændt – foran det hus på Guldregnsvej i Randers, hvor en 30-årig mand for under et døgn siden blev slået ihjel.

Ifølge Østjyllands Politi skete drabet, mens mandens familie opholdt sig i huset.

Politiet er skreddet til anholdelse af en 31-årig mand, der blev anholdt 20 minutter efter episoden på en tankstation i nærheden.

Motivet til drabet er på nuværende tidspunkt ikke kendt, og der har tidligere været rygter om, at episoden skete, da en indbrudstyv blev overrasket.

Men det rygte maner specialanklager Jesper Rubow nu i jorden.

“Det, der rygte kan jeg ikke bekræfte, tværtimod,” siger specialanklageren til B.T.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der har umiddelbart ingen relation mellem den formodede drabsmand og offeret, ligesom politiet endnu ikke er klar over, hvad førstnævnte lavede i området.

Den 30-årige familiefar bliver af naboer skrevet som en helt normal familiefar. Derudover er villavejen afdøde boede på spækket med børnefamilier.

Østjyllands Politi bekræfter, at familiefaren ikke har relation til rocker- eller bandemiljøet.

Under her kan du se flere billeder af de blomster og lys, der er lagt for at mindes den 30-årige familiefar.

Her kan du læse mere om sagen.