15. nov. 2021 - 11:18

Blodig weekend: 8 unge mænd og drenge stukket ned – flere i kritisk tilstandSeks knivstikkerier på én weekend.

Det er status efter en blodig weekend, hvor i alt otte personer ifølge Presse-fotos.dk’s oplysninger er blevet stukket ned med kniv.

Annonce

Mindst fire af personerne er blevet hårdt såret, hvoraf flere personer er i kritisk tilstand.

Knivstikkerierne denne weekend startede i Aalborg tidligt fredag morgen, hvor to mænd på henholdsvis 27 og 20 år blev fundet foran indgangen til Radisson Hotel i Aalborg, efter de var blevet alvorligt sårede i et knivstikkeri.

Den 27-årige blev stukket i brystet og den 20-årige i låret. Begge blev indlagt på sygehuset, hvor den 27-årige ifølge politiet var i kritisk tilstand.

Nogle timer senere, fredag eftermiddag, var den så gal igen. Denne gang på Kobbelvænget i Brønshøj, hvor en 16-årig dreng blev stukket i ryggen med kniv. Også den 16-åriges tilstand beskrev politiet som kritisk.

Annonce

Natten til lørdag måtte politi og ambulancer rykke ud til et nyt knivstikkeri på Herlev Gymnasium. Her måtte endnu en ung mand fragtes til sygehuset.

På Holbæk Station var der så lørdag eftermiddag meldinger om et nyt knivstikkeri.

Søndag var det så igen en 16-årig dreng, som blev overfaldet og stukket med kniv. Denne gang ved et fitnesscenter i Valby, som blev fundet udenfor centeret. Han blev kørt til Rigshospitalets Traumeafdeling for behandling, men var udenfor livsfare.

Weekenden sluttede med de sjette knivstikkeri på tre dage, hvor to unge mænd blev stukket ned i Taastrup. Begge unge mænd blev hårdt såret ved knivstikkeriet. En af dem er en kendt rapper fra lokalområdet.

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER