29. jun. 2022 - 18:30

Biljagt på tværs af storby: Mand kaprede taxaEn større biljagt fandt sent onsdag eftermiddag sted i Aalborg, da en psykisk syg borger kaprede en taxa fra chaufføren

Omkring klokken 16.30 skulle en psykisk syg mand på 31 år indlægges på psykiatrisk afdeling i Aalborg. Det prøvede han at modsætte sig og slap i den forbindelse væk.

”Manden stikker af til fods, lige inden han skal indlægges. Vi har nogle betjente, der eftersætter ham med det samme – også til fods,” fortæller vagtchefen fra Nordjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: LÆGE AFGÅET VED DØDEN EFTER KNIVSTIK PÅ HOLMBLADSGADE

Den 31-årige mand når dog væk fra betjentene, og på Europa Plads i Aalborg sætter han sig ind i en taxa.

”Manden hopper i første omgang ind på passagersædet, men af uvisse årsager stikker chaufføren af. Den 31-årige flygter derefter i taxaen, og den eftersætter vi med det samme,” fortæller vagtchefen og tilføjer:

”Vi jagter ham med flere politibiler fra Europa Plads, hele vejen igennem Aalborg midtby, over Limfjordsbroen og ind i Nørresundby.”

Biljagten kulminerer i krydset mellem Sankt Pedersgade og Østerbrogade i Nørresundby, hvor den 31-årige mand påkører en tilfældig personbil.

SE OGSÅ: MAND GENNEMBORET AF METALPÆL I EVENTCENTER

Den psykisk syge mand blev efterfølgende straks anholdt og er lige nu på politigården i Aalborg.

”Nu bliver sagen behandlet, og så kommer der en juridisk vurdering, hvad vi kan sigte ham for,” slutter vagtchefen.

Der er ikke sket personskade i forbindelse med uheldet eller biljagten