Bilist torpederer stort vejtræ

En bilist har torpederet et vejtræ på en ellers rolig vej. Det har resulteret i en større udrykning til stedet herunder en akutlægebil

Torsdag klokken 12.43 har Fyns Politi i selskab med brandvæsenet og ambulancetjenesten modtaget en anmeldelse om et færdselsuheld på den lille vej Sanderumgårdvej i det sydøstlige Odense.

I den indledende anmeldelse fremgår det, at der muligvis var fastklemte efter sammenstødet, og derfor rykkede beredskabet ud med en passende mænge køretøjer herunder blandt andet en akutlægebil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bilen har store skader efter sammenstødet

Fremme på stedet kunne det ifølge Presse-fotos.dks udsendte konstateres, at en bilist havde hamret hårdt ind i et vejtræ.

Det resulterede i, at bilen blev helt smadret i fronten.

“Akutlægebilen er lige kommet med fuld udrykning, men ellers ved jeg ikke så meget mere herude fra,” lyder det fra vores udsendte.

Redaktionen har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Fyns Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder for færdselsuheldet herunder eventuel personskade.

Politikredsen har endnu ikke besvaret vores henvendelser.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Presse-fotos.dk har i en anden sag fået aktindsigt i et uhyggeligt anklageskrift, hvor en 29-årig mand netop er blevet dømt for at tæske et værgeløst offer ihjel. Da politiet ankom til stedet timer efter, mødte der dem et uhyggeligt syn.