Bilist påkørte Cecilie med vilje – Nu er sagen kommet til landsretten

Flere gule varevogne var ankommet til Vestre Landsret i Esbjerg, hvor sagen om bilisten, der påkørte Cecilie skal behandles. Chaufførerne af de gule varevogne er kommet for at støtte deres kollega.

28-årige Cecilie Kongerslev arbejdede som følgebilschauffør for lidt over et halvt år siden, hvor hun i forbindelse med sit arbejde havde spærret vejen ved tæt ved Esbjerg. Cecilies opgave som følgebilschauffør indebærer, at hun spærrer for trafikken, så de store køretøjer kan komme igennem, da de fylder begge vejbaner.

Denne dag gjorde Cecilie præcis som hun plejer da hun spærrede vejen. Men selvom alle andre trafikanter respekterede afspærringen, var der én bilist, der kørte over i den anden vognbane og drønede hen mod den 28-årige Cecilie Kongerslev.

Da bilen nåede frem til Cecilie begyndte chaufføren at råbe ud af vinduet.

“Han var meget bestemt i den måde, han sagde ting på, og jeg husker især, at han sagde: ’du holder i vejen. Flyt dig. Jeg skal forbi. Jeg har travlt'”, fortæller hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Herefter kørte bilisten ind i den unge kvinde og ramte hende så hårdt på knæet, at hun faldt ind over køleren på sin bil.

Bilisten blev sigtet for at have begået legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter. Han har anket dommen i byretten, og derfor er sagen kommet til landsretten.

Der er endnu ingen meldinger om, hvad udfaldet af retsmødet har været.