Bilist brager ind i hjemmeplejen

En bilist har torpederet en bygning tilhørende hjemmeplejen – brandvæsenet vurderer nu, at husmuren kan være i fare for at styrte sammen

Midt- og Vestsjællands Politi har søndag klokken 15.43 modtaget en anmeldelse om et færdselsuheld på Centret 9 i Svebølle.

Det bekræfter vagtchef ved politikredsen Emil Grønning over for Presse-fotos.dk.

“En bilist har påkørt huset – og vi har derfor rekvireret en indsatsleder fra brandvæsenet for at vurdere, hvor meget skade huset har taget,” siger vagtchefen og tilføjer:

“Det gør vi, fordi vi ikke tager nogen chancer i forhold til en mulig sammenstyrtning.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Brandvæsenet er her ved at stabilisere husmuren

Indsatslederen fra brandvæsenet er kort før klokken 16.00 ankommet til stedet, og her var tilbagemeldingen tydelig.

“Meldinger ude fra stedet lyder på, at muren er nødt til at blive stabilisteret, fordi man simpelthen er bange for, at den kan styrte sammen,” siger vagtchef Emil Grønning.

Vagtchefen fastslår, at politiet på nuværende tidspunkt ikke er bekendt med, hvordan sammenstødet er sket, men at man har kontakt med føreren af bilen.

“Vi skal i gang med at klarlægge omstændighederne,” siger vagtchefen.

Han har endnu ikke nogen oplysninger på den nærmere identitet på føreren af det forulykkede køretøj, men personen er ikke kommet til skade.

I en anden alvorlig hændelse har cyklister brækket ryg og skulder efter en episode på en landevej. Det har nu ført til anholdelsen af en person.