24. jan. 2024 - 23:04

Bil beslaglagt i boligkvarter: Nu melder politiet om nytOnsdag aften var politiet talstærkt til stede i Trillegården i Århus V, hvor man havde fundet en bil med stjålne nummerplader. Nu kommer politiet med en opdatering på, hvad aktionen handlede om

En blå Toyota var blevet fundet med tyske nummerplader og ligesom bilen, var nummerpladerne også stjålet. Det fortæller vagtchef Rene Ludvig fra Østjyllands Politi til Århus Stiftstidende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Allerede der er det jo dobbelt mistænkeligt, og så er vi jo altid lidt på dupperne, når det er ude ved Trillegården” fortæller vagtchefen fra Østjyllands Politi.

Politiet finder frem til ejeren af bilen, som bor på Djursland. Selvom det er normal procedure, at ejeren kommer og henter sin bil, når den er blevet fundet, så var det ikke tilfældet onsdag aften.

Trillegården kan være farlig for personer, som ikke er for området, vurderer politiet.

BIL BRAGER IND I LYSSIGNAL I KØBENHAVN OG LANDER PÅ TAGET

“Normalt ville vi melde sådan et køretøj til stede hos ejeren, og så kan pågældende selv køre ud efter det, men i dette tilfælde bor ejeren på Djursland, og vi ville ikke bede hende om at køre ud til Trillegården for at hente sin bil, så vi har taget den ind til os, hvor hun kan hente den”, oplyser vagtchef Rene Ludvig.

Politiet var selv massivt til stede grundet områdets ry, skriver mediet.