Betjentens arm sad fast i bilen, da han trådte på speederen

En 21-årige blev standset af en patrulje grundet mistanke om, at han kort forinden var flygtet fra et færdselsuheld i Tilst.

‘Da betjenten forsøgte at åbne mandens bildør, rullede den 21-årige vinduet op og kørte fra stedet i høj fart – direkte imod den modkørende trafik med betjentens arm siddende fastklemt i bilen. Betjenten fik vredet sig fri, og den 21-årige flygtede på ny’

Sådan skriver Østjyllands Politi på det sociale medie X.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Hundepatrulje var også til stede ved hændelsen.

Kort tid efter blev den 21-årige anholdt på en nærtliggende adresse og sigtet i sagen. Han fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling i dag, og hans bil blev beslaglagt grundet bestemmelserne om vanvidskørsel.

Sådan skriver politikredsen på det sociale medie X.

De fortsætter med at forklare, at episoden fandt sted onsdag aften kl. 20.32 på Jernaldervej i Hasle, hvor den 21-årige blev standset af en patrulje grundet mistanke om, at han kort forinden var flygtet fra et færdselsuheld i Tilst.

‘Vi fremstiller i dag kl. 11.30 en 21-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for vold mod tjenestemand ved at have kørt flere meter med en politibetjents arm siddende fastklemt i ruden på sin bil’

Vidner, der måtte have set episoden på Jernaldervej i Hasle eller have øvrigt kendskab til sagen og oplysninger med relevans for efterforskningen, kan kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.