Betjente og hundepatrulje rykker ud – ‘mistænkeligt forhold’

Flere politibetjente er torsdag eftermiddag rykket ud til meldingen om et mistænkeligt forhold. En hundepatrulje er også på vej til stedet, da man skal have undersøgt området.

Omkring klokken 16 er politiet i gang med at undersøge forholdet, hvor en patruljebil, indsatleder og en en hundepatrulje arbejder på stedet.

“Vi skal undersøge, om der er nogle genstande i området, som kan have politiets interesse. Derfor er hundepatruljen på vej til stedet”, lyder det fra vagtchefen.

Udover denne information er der ikke mange informationer om aktionen på Nykøbingvej i Nørre Alslev, men vagtchef Kasper Skotte oplyser, at politiet har styr på situationen.

Der er fortsat betjente i området, da undersøgelser stadig er i gang. Der er dog ikke grund til bekymring for borgerne i området.

Vidner på stedet fortæller til Presse-fotos.dk, at en person er blevet taget med af politiet, men denne information kan vagtchefen hverken be- eller afkræfte på nuværende tidspunkt.

Samme eftermiddag er politiet rykket ud til en alvorlig ulykke, hvor en person er blevet kørt ned af en bus. Personen er kommet alvorligt til skade.