Beredskabsstyrelsen rykker ud til store oversvømmelser på havn

Onsdagens stormvejr er også kommet til Bornholm, hvor der er blevet kaldt forstærkninger til Tejn Havn.

Der er faldet større mængder af vand og vinden er kraftig i området. Som det illustreres på billederne er der flere redningskøretøjer på stedet, som alle er til for sikre, at problemstillingen ikke udvikler sig. Der ligger en række både til lands på denne havn, hvorfor det er afgørende, at redningsmandskabet får situationen under kontrol for at undgå skader.

Oversvømmelser på havne generelt kan medføre voldsomme materielle skader, hvilket også er en af årsagerne til, at der er rekvireret et så stort antal af redningsfolk til stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Beredskabsstyrelsen er til stede med flere køretøjer og et stort hold, da havnen er blevet oversvømmet. Oversvømmelsen har ikke umiddelbart medført personskader, hvilket ses ved, at der ikke befinder sig ambulancereddere på stedet. Der er ligeledes ikke politi på stedet.

LIGE NU LÆSER ANDRE: BRANDVÆSNET ANKOMMET TIL VILLAKVARTER

Der er ikke melding om store materielle skader og alle personer er uskadte. Der kommer dog til at gå lang tid, før opgaven er løst helt.

Presse-fotos.dk har gennem hele dagen kunne berette om oversvømmelser og trafikale problemer, som følge af det voldsomme vejr flere steder i landet. Nogle politikredse har sågar opfordret til kun at føre motorkøretøjer, hvis dette anses for nødvendigt, som følge af vejret.