15. sep. 2021 - 15:54

Beredskab advarer om ‘uheldig tendens’ – har flere gange måtte redde folk ud af buskeDet kunne lyde som en meget tidlig 1. april. Men det er det desværre ikke.

Så sent som søndag morgen blev Beredskab Øst kaldt ud til en person, som sad fast i en brombær busk og ikke selv kunne komme ud. Derfor måtte beredskabet redde vedkommende ud.

Det er langt fra første gang, at beredskabet har måtte rykke ud for at hjælpe borgere ‘med at komme ud af busken’. Flere gange i løbet af sommeren har Beredskab Øst været nødt til at redde folk ud af buske og beskriver det som en ‘uheldig tendens’. Det skriver Beredskab Øst på Facebook.

“Pas på med de grønne buske. De kan godt være genstridige,” skriver Beredskab Øst i et opslag på Facebook.

I Facebook-opslaget er der lagt flere billeder op fra tidligere busk-relaterede redningsaktioner.

“På billederne assisterer Station Lyndby ambulancemandskabet med at få en ældre person, som er væltet bagover og ind i et buskads, idet han hvilede sig op af hegnet,” skriver Beredskab Øst om en tidligere redningsaktion.

Beredskab Øst skriver videre, at beredskabet ved Station Gentofte for et par uger siden måtte redde en meget beruset og nøgen 19-årig ud af en brombærbusk på Ordrupvej.

En forbipasserende kvinde havde en sen nattetime set den nøgne 19-årige i busken og havde hentet et tæppe til ham. Herefter havde hun kontaktet politiet, og manden blev klippet fri af brombærgrene og kørt til tjek på hospitalet.