Bedstefar dømt for adskillelige overgreb mod barnebarn

En mand på 59 år er blevet dømt til to år og ni måneders fængsel ved retten i Holstebro. Han er blevet dømt for at seksuelle overgreb og blufærdighedskrænkelse.

Det skriver TV Midtvest

Manden har begået overgreb mod sit barnebarn og en anden pige, der begge har været under ti år gamle. Begge piger er blevet udsat for overgrebne da de har været sammen med manden på hans bopæl, hvor han skulle passe dem.

“De her børn er blevet krænket på et tidspunkt, hvor de har været overgivet i hans varetægt, og fordi det ikke kun er sket én gang, men flere gange og mod forskellige børn,« siger Linette Lysgaard til TV Midtvest.

Pigen, der ikke er barnebarn til den 59-årige, er blevet udsat for overgrebe over seks år. Det startede, da pigen var blot seks-syv år gammel.

LIGE NU LÆSER ANDRE: 4 mio. om året: Joachim får årpenge med til USA

Retten har fundet manden skyldig i at have begået voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, samt at have krænket pigernes blufærdighed på flere forskellige måder.

Beviserne mod manden var heller ikke svære at finde for politiet. På hans private adresse har man beslaglagt 200.000 børnepornografiske billeder og videoer.

Den 59-årige valgte at modtage dommen.