16. feb. 2022 - 23:58

Båd forsvundet til havs: “Der er ingen spor efter båden eller de to mænd”Politi, beredskab og ambulanceredning er sent onsdag aften til stede på Havnevej i Havnsø, hvor to mænd er blevet meldt savnet i forbindelse med en sejltur.

Politiet modtog onsdag aften en anmeldelse om to mænd på henholdsvis 55 og 48, der ikke var ankommet til havnen i Havnsø til den aftalte tid.

Derfor mistænker politiet, at der kan være sket noget med båden ude på vandet. Hvad det er, kan de dog ikke udtale sig om endnu. Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi kan det handle om alt fra et motorstop til en drukneulykke.

Politiet iværksatte derfor en større eftersøgning af de to mænd i samarbejde med Forsvarets søredningstjeneste (JRCC).

Eftersøgningen foregik indtil klokken 05 torsdag morgen, hvorefter eftersøgningen blev indstillet. Torsdag morgen tager politiet stilling til, om eftersøgningen skal genoptages.

“Situationen er stadig uforandret og der er ingen spor efter båden eller de to mænd. Mulighed for at søge til havs er udtømt og Forsvaret har været i gang hele natten. Vi er til stede på land og forsøger at se efter spor på båden,” udtaler vagtchefen torsdag morgen til B.T.

“Folk på sejløerne har også været ude at lede hele natten, men man må fortsat gerne se om der er nogle spor efter hvad det er der er sket. Hvis der er nogen der er ude at færdes langs kysten på Sjællands Odde eller øerne hører vi gerne fra dem, hvis der er nogle, som tager turen.”

OPDATERING: Torsdag formiddag er den 48-årige mand fundet livløs i vandet ved Fårevejle.