Anholdt 32-årigs tidligere bil minder om bil fra Emilie Meng-sag

Den anholdte 32-årige

Flere medier skriver, at en 32-årig mand har ejet bil, som minder om en efterlyst bil fra Emilie Meng-sagen

Ifølge TV 2 og B.T. har den 32-årige mand, som er sigtet i sagen om bortførelsen af en 13-årig pige, ejet en bil, som ligner den, som har været efterlyst i sagen om Emilie Meng.

Manden skal have ejet en sølvgrå Hyundai i30 fra 2016 til 2021.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi efterlyste i juli 2016 en bil, som var set på Korsør Station. Vurderingen var, at der kunne være tale om en lys Hyundai i30, men billederne var af dårlig kvalitet.

Politiet understregede, at det ikke var sikkert, at bilen eller dens fører havde relation til sagen. Men den var blevet set ved stationen samme aften, hvor Emilie Meng sidst blev set i live.

TV 2 har søgt i Bilbogen, som er et centralt register under Tinglysningsretten. Her kan man ifølge mediet se, at den 32-årige mand har registreret gæld i en sølvgrå Hyundai i30 i maj 2016.

Ifølge Bilbogen havde den sigtede mand gæld i bilen frem til 2021, skriver TV 2.

B.T. skriver, at bilen blev afmeldt efter en totalskade i 2021. Det viser Motorregistret. Mediet har ikke kunne dokumentere, hvem der formelt set har ejet bilen i perioden.

I 2020 udtalte Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ifølge B.T., at det ikke havde identificeret den bil, som befandt sig på Korsør Station den aften i juli 2016.

Den 32-årige mands forsvarsadvokat afviser at kommentere oplysningerne over for B.T..

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi afviser at kommentere sagen over for TV 2 og B.T..

De afviser også at kommentere på, hvorvidt de stadig leder efter bilen i relation til Emilie Meng-sagen.

Mandag opfordrede Mai-Brit Storm Thygesen, som er bistandsadvokat for Emilie Mengs mor, til, at sagen blev undersøgt sammen med sagen om bortførelsen af en 13-årig pige i weekenden.

Emilie Meng var 17 år, da hun forsvandt i juli 2016. Hendes lig blev fundet i en sø juleaftensdag 2016.

Bistandsadvokaten fik ifølge B.T. onsdag bekræftet af politiet, at man også kigger på Emilie Meng-sagen i relation til bortførelsen.

/ritzau/