Ambulancer og helikopter spærrer vej: Grisetransport væltet i grøften

Mandag eftermiddag er en grisetransport og en personbil involveret i en alvorlig ulykke. Derfor er redningsmandskabet rykket massivt ud til Simmelbrovej mellem Grindsted og Sønder Omme.

Vejen er blevet helt spærret og to personer er kommet alvorligt til skade. Begge er blevet fløjet til hospitalet.

Det fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Føreren af grisetransporten har ramt personbilen, hvor der sad to personer i. Begge er ved bevidsthed, men de er kommet alvorligt til skade i forbindelse med påkørslen”, fortæller vagtchefen og fortsætter:

“Personbilen stod parkeret ved siden af kørebanen da den pludselig er blevet påkørt. Vi skal nu have en bilinspektør ud til stedet, så vi kan finde ud af, hvad der er gået forud for sammenstødet”, oplyser vagtchefen.

Ingen dyr er kommet til skade i da grisetransporten har været tom.

Føreren af transporten er ikke kommet alvorligt til skade og vagtchefen oplyser, at chaufføren er sluppet uden større fysiske skader.

Ingen tidshorisont

Mindst to ambulancer, lægebil, beredskab og politiet er fortsat på stedet, hvor der bliver ryddet op og foretaget undersøgelser.

Det væltede køretøj skal også bjærges og personbil, som står i grøften, skal også hjælpes. Derfor vil der være spærret i begge retninger i længere tid og der er endnu ingen tidshorisont for, hvornår der vil blive åbnet op for trafikken.