Alvorligt uheld i København: Person fasklemt under gaffeltruck

Fredag formiddag er der sket et alvorligt uheld i København, hvor en person er blevet fastklemt under en væltet gaffeltruck

Københavns Politi har fredag klokken 8.46 fået en anmeldelse om et færdselsuheld på Lone Kellermanns Vej i København, hvor en gaffeltruck er væltet ned over en person, der ifølge den indledende anmeldelse i første omgang har været fastklemt.

Både brandbiler, politibiler, en akutlægebil og en ambulance er netop nu på stedet. Billeder indikerer, at den fastklemte person er frigjort.

Tilstanden på den tilskadekomne er på nuværende tidspunkt ukendt, men Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at vedkommende er hastet til hospitalet i en ambulance med politieskorte.

På andre billeder fra stedet kan det ses, at gaffeltrucken ligger væltet på asfalten med udrykningskøretøjer spredt omkring sig.

SE OGSÅ: KAMPKLÆDTE BETJENTE TIL POLITIAKTION PÅ AMAGER

OPDATERING:

Vagtchef ved Københavns Politi Jonathan Wald bekræfter nu sammen med Hovedstadens Beredskab, at en person har været fastklemt under gaffeltrucken og at vedkommende er kørt til behandling på Rigshospitalet.

“Der er tale om svær tilskadekomst,” lyder det fra vagtchefen.

Til B.T. oplyser han, at den tilskadekomne er en mand i 20’erne.

Man betragter det som en arbejdsulykke. Derfor er Arbejdstilsynet nu på stedet.

De pårørende er underrettet.

Presse-fotos.dk følger sagen …

(Artiklen fortsætter under billedet)