Alvorligt uheld: Cyklist kørt ned på lille landevej

En cyklist er blevet påkørt på en landevej og er i den forbindelse blevet bragt til hospitalet i en ambulance. En bilinspektør er på uheldsstedet for at foretager undersøgelser

Fyns Politi har lørdag formiddag klokken 11.14 modtaget en anmeldelse af et færdselsuheld på Huggetvej i Bogense, hvor en cyklist er blevet kørt ned.

Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Milan Holck Nielsen til Presse-fotos.dk.

“Vi har en cyklist, der er blevet ramt af en bil. En bilinspektør er nu i gang med at foretage en uheldsstedsundersøgelse for at klarlægge de nærmere omstændigheder bag påkørslen,” fortæller vagtchefen og tilføjer:

“Heldigvis er det ikke så alvorligt, som vi først har antaget. Meldingen lyder på, at cyklisten ikke er i livsfare.”

Vagtchefen har på nuværende tidspunkt ikke informationer om alder og køn på den tilskadekomne cyklist.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har afspærret vejen, mens undersøgelserne står på

På billeder fra stedet kan det ses, at flere cykler ligger spredt langs landevejen, men ifølge Fyns Politi er det altså en enkelt cyklist, der er påkørt.

“Det kan være, at det er andre cyklister, der er kommet til at for hjælpe, men det er bare et gæt,” siger vagtchef Milan Holck Nielsen.

Det er endnu ikke klart, om bilisten ender med en sigtelse for færdselsuheldet.

“Vi er i gang med at undersøge uheldet og i den forbindelse kontrollerer vi selvfølgelig også, om bilisten er påvirket – men det sker rent rutinemæssigt,” siger Milan Seyfabad.

Derfor er det endnu for tidligt at placere et nærmere ansvar for påkørslen.

Ni personer er blevet anholdt efter en alvorlig forbrydelse, der er begået på gaden. En mand er efterfølgende blevet fundet i livsfare og er nu hastet på hospitalet for at modtage behandling.