23. jun. 2022 - 10:42

Alvorligt færdselsuheld: To lastbiler rammer personbilTo lastbiler er torsdag formiddag stødt sammen med en enkelt personbil i Vissenbjerg på Fyn

Kort før klokken 10 fik Fyns Politi en anmeldelse om et alvorligt trafikuheld på Middelfartvej i Vissenbjerg, der ligger 15 kilometer vest for Odense.

Ulykken ser rigtig voldsom ud, forklarer Presse-fotos.dks fotograf fra stedet. Han har talt med de to lastbilchauffører, der begge ramte personbilen i hver deres lastbil.

”To lastbiler fra samme firma kommer kørende, og der kommer en personbil i modsatte spor mod dem. Den første lastbil rammer personbilen, der så hvirvler rundt på vejen. Næste lastbil kommer cirka 30-40 meter bag, og den prøver at undvige personbilen, men rammer den altså også,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf, der har oplysningerne fra de to lastbilchauffører.

Fyns Politi er ikke på nuværende tidspunkt bekendt med tilstanden på føreren i personbilen, men han er kørt i ambulance til Odense Universitetshospital.

De to lastbilchauffører er selvfølgelig rystet, men er ikke kommet noget fysisk til.

Årsagen til, at uheldet er sket samt de nærmere omstændigheder, er lige nu uklart. Men vagtchefen hos Fyns Politi oplyser til Presse-fotos.dk, at man lige nu har bilinspektører på stedet, der laver tekniske undersøgelser.

”Dækket fra personbilen er røget 30 meter ud på marken,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf, der mener, det hele ser meget alvorligt og kaotisk ud.

Han fortæller samtidig, at der har været mange blå blink og 12 betjente ude til ulykken.