16. jul. 2022 - 15:41

Alvorligt færdselsuheld: Mindst 8 ambulancer fremmeMindst otte ambulancer og en lægehelikopter er lige nu til stede ved en alvorlig færdselsulykke i Grenaa

Lørdag eftermiddag omkring klokken 15.24 fik beredskabet en anmeldelse om, at der var sket en alvorlig færdselsulykke i krydset ved Hovedvejen og Kirkevej ved Grenaa. Her skulle to biler være stødt sammen.

Kort efter var politi-, brand-, og redningsmandskab massivt tilstede på ulykkesstedet, som billederne bevidner. En lægehelikopter landede også kort tid efter.

“Det er to modkørende biler, der er stødt frontalt sammen. Der har været syv personer i alt i bilerne, hvor nogle af dem har været børn,” fortæller vagtchefen fra Østjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

SE OGSÅ: DEL 1 | HISTORIEN OM MARLENES ‘LUDERLIV’: ‘FØRSTE GANG JEG HAVDE EN PIK I MUNDEN, VAR JEG TRE ÅR GAMMEL’

Vagtchefen oplyser samtidig, at der ikke er nogle af de impliceret personer, der har livstruende skader, men det alligevel har været et voldsomt uheld, hvor flere er hastet til hospitalet.

“Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor der er rekvireret en lægehelikopter, da det ikke er politiet, der har gjort det. Men man har nok gjort det på grund af omfanget af ulykken til en start for en sikkerhedsskyld,” fortæller vagtchefen.

OPDATERIING 16.00:

Ambulancer og beredskab har nu forladt stedet