28. okt. 2022 - 15:30

Alvorligt færdselsuheld: Mere end fire ambulancer netop ankommetdefault

Mindst fire ambulancer og en lang række andre udrykningskøretøjer er netop nu til stede på en hovedvej i Gundsømagle, hvor to biler har været involveret i et alvorligt uheld

Fredag eftermiddag omkring klokken 15.00 er Frederiksborgvej i Gundsømagle tæt ved Jyllinge spærret for al trafik efter et voldsomt færdselsuheld.

’To personbiler er involveret. Frederiksborgvej spærret for al trafik ved Stormarksvej/Frederiksborgvej og Jyllinge Parkvej/Frederiksborgvej,’ oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Mindst en af personbilerne er som følge af uheldet endt på hovedet ned ad en skråning i grøften af vejen, hvor den ligger nu.

Derudover deltager mindst ni udrykningskøretøjer ved færdselsuheldet herunder mindst fire ambulancer.

Man har brugt en bus til at spærre vejbanen af.

I skrivende stund har politiet ikke en tidshorisont for, hvornår man åbner vejen op igen. Derfor anbefaler de, at man finder en alternativ rute.

SE OGSÅ: POLITIET REJSER TILTALE: DU KVALTE DIN 24-ÅRIGE KÆRESTE – OG SMED LIGET I VANDET!

Presse-fotos.dk forsøger at få en uddybende kommentar fra Midt- og Vestsjællands Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder.

OPDATERING KLOKKEN 15.35:

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at i alt tre personer er kørt på hospitalet som følge af uheldet.

“Vi tror, at der er sket det, at to biler er kommet kørende i den samme retning, hvor den ene bil har ramt den anden – og en af dem er så endt i grøften på hovedet,” siger vagtchefen fra Midt og Vestsjællands Politi til Presse-fotos.dk og tilføjer:

“Der sidder to personer i den bil, der er endt på hovedet, og de har været teknisk fastklemte. Begge personerne er nu ude af bilerne og kørt til Køge Sygehus – en af dem med politieskorte,” fortæller vagtchefen, der samtidig oplyser, at der var en person i den bil, som ikke røg i grøften, og at vedkommende også er kørt på hospitalet med mindre skader.

Når en person er teknisk fastklemt i en bil, betyder det, at vedkommende ikke kan komme ud af egen hjælp. I dette tilfælde har brandvæsenet skåret personerne ud med deres værktøj.

Vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi kender ikke den eksakte tilstand på de to personer, der er kørt på Køge Sygehus, men den er alvorlig.

OPDATERING KLOKKEN 17.18

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at det er en 37-årig kvinde og en 12-årig dreng, der er blevet kørt på Køge Sygehus og altså de to, der sad i den bil, der rullede om på hovedet.

De er begge ved bevidsthed.

I den anden bil sad en 63-årig mand, der er blevet kørt på Holbæk Sygehus med lettere skader.

Frederiksborgvej er stadig spærret af i cirka en halv time endnu omkring ulykkesstedet.