Alvorlig arbejdsulykke på Vestegnen

En kvæstet mand er blevet hastet afsted i en ambulance med udrykning efter en arbejdsulykke på den københavnske vestegn

Københavns Vestegns Politi har fredag eftermiddag klokken 14.07 modtaget en anmeldelse om en arbejdsulykke på Ringager 17 i Brøndby.

Derfor er Hovedstadens Beredskab sammen med politiet, en akutlægebil og en ambulance rykket ud til adressen, hvor man har fundet en tilskadekommen mand.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

“Manden har tydeligt ondt efter at være faldet. Redningspersonale har arbejdet på, at få ham ind i en ambulance, der nu er kørt afsted herfra med udrykning,” siger vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den tilskadekomne mand er blevet hastet væk i en ambulance

Ifølge den indledende anmeldelse skal manden være faldet omkring 2,5 meter ned. Han lå kvæstet på faldstedet, da betjente ankom til stedet.

Presse-fotos.dk har foretaget flere opkald til Københavns Vestegns Politi for at blive klogere på de nærmere omstændigheder omkring arbejdsulykken herunder, hvor slemt manden er kommet til skade. Politikredsen har dog ikke besvaret redaktionens henvendelser.

Et andet sted i Danmark er der netop sket en stor politiudrykning efter fundet af en død person centralt i en by. Flere af politiets teknikere er nu på stedet og er i gang med at undersøge sagen.