Alarmopkald fra lægepraksis sender stor udrykning afsted

Mindst seks udrykningskøretøjer er netop ankommet til en adresse for en lægepraksis, hvorfra der er modtaget et alarmopkald

Tirsdag klokken 11.48 har Nordsjællands Politi i selskab med brandvæsenet og ambulancetjenesten modtaget et alarmopkald fra Jægersborg Alle i Gentofte og er på den baggrund rykket ud til adressen i mindst seks udrykningskøretøjer herunder en akutlægebil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Både ambulance og lægebil er også fremme

Ifølge den indledende anmeldelse skyldes udrykningen, at der i en opgang i den pågældende etageejendom lugter kraftigt af røg, mens røgen også er ved at sprede sig til lokaler og lejligheder.

Det fremgår også, at brandvæsenet er særligt bekymret, da der blandt andet ligger en lægepraksis i bygningen.

Presse-fotos.dks udsendte er også til stede ved adressen, men han oplyser, at beredskabet kort efter ankomst kunne melde situationen under kontrol.

“Der er ikke tydelige tegn på brand set ude fra vejen af, og det foregår meget stillet og roligt herude nu,” lyder det fra vores udsendte.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med, hvordan røgen er opstået i bygningen, men der er altså ikke tale om, at en større brand har udviklet sig. Der er heller ikke meldinger om, at nogen personer skal være kommet alvorligt til skade.

I en anden alvorlig sag lukkede en kvinde en fremmed mand ind en tidlig morgen. Det endte med, at kvinden blev kværket ihjel og blev fundet flere timer senere af en bekendt. Manden er netop blevet dømt i sagen.